Maak uw webshop

Creëer eenvoudig je eerste webshop in slechts enkele stappen. Voeg moeiteloos producten, gewenste betaalmethodes, gedetailleerde beschrijvingen en dankmails toe aan jouw online winkelervaring. Bekijk hieronder enkele voorbeelden

Ondersteuning voor Jeugdverenigingen - Webshop

Jeugdverenigingen

Ons platform is specifiek ontwikkeld om jeugdbewegingen te ondersteunen bij het opzetten van boeiende webshopverkopen. Of je nu een jeugdleider bent die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om fondsen te werven voor je groep, ons platform biedt je de mogelijkheid om aantrekkelijke webshopverkopen te creëren die jonge geesten en ouders aanspreken.

Succesvolle Fondsenwerving - Sportclubs

Sportclubs

Leid je sportclub naar financiële steun met ons webshopplatform. Of je nu een voetbalteam, judoclub, of andere sportvereniging bent, creëer aantrekkelijke webshops en versterk je club. Laat supporters hun betrokkenheid zien door sportartikelen aan te schaffen. Onze gebruiksvriendelijke tools maken fondsenwerving een winnend spel!

Verandering door Inzamelacties voor Goede Doelen

Goede doelen

Betreed de wereld van betekenisvolle verandering met ons platform voor inzamelacties voor goede doelen. Geef kracht aan jouw missie en verzamel steun voor de doelen die de wereld verbeteren. Met onze innovatieve tools kun je boeiende en inspirerende inzamelingen creëren, de aandacht van supporters trekken en financiële bijdragen op een veilige en doeltreffende manier beheren.

Beheer uw bestellingen

Nadat bestellingen zijn geplaatst, kun je ze eenvoudig raadplegen via het dashboard. Markeer moeiteloos bestellingen als betaald, exporteer ze naar Excel, analyseer uitgebreide statistieken over de verkoop, en ontdek nog veel meer functionaliteiten!

Registreer nuen ervaar het zelf, helemaal gratis!

Beheer van bestelling aan de hand van een lijst van bestellingen

Handel uw verkopen af

Markeer eenvoudig binnengekomen bestellingen als opgehaald. Bovendien kunnen kopers hun bestelling persoonlijk afhalen door simpelweg hun verkregen QR-code te tonen. Het scannen van deze code met je smartphone vereenvoudigt de afhandeling van de bestelling!

Interesse of een vraag? Contacteer ons!

Laat ons je gegevens na en wij nemen contact met je op. We bekijken dan samen de mogelijkheden en zorgen voor een oplossing.